Project Description

Deze klant woonachtig in Geleen verzocht Reijnders renovatie & installatie om hun badkamer en toilet geheel te renoveren. Zij kozen ervoor om het sanitair zelf uit te zoeken. Het is echter ook mogelijk om dit in opdracht van Reijnders renovatie & installatie te laten regelen.

De werkzaamheden voor de badkamer

In een badkamer komen veel leidingen samen zoals water, afvoer en elektra. Deze leidingen komen ergens vandaan en moeten ergens naar toe. Een goede logistiek voor de leidingen en efficiënte indeling van de ruimte zorgen voor het beste resultaat.
Voor het renoveren van deze badkamer is het leidingwerk geheel vernieuwd.

Gips plafond geplaatst

Een mooie badkamer vraagt een mooi strak plafond. Voor deze badkamer is er een gips plafond geplaatst met inbouwspots.

Overige werkzaamheden

Er is een muurtje geplaatst voor het monteren van de douchewand en er zijn twee planchettes gerealiseerd. De badkamer is deels betegeld en gestuct.

Afwerking

Na het gereedkomen van de bouwkundige werkzaamheden is het sanitair afgemonteerd en werden er kitwerkzaamheden uitgevoerd.

De werkzaamheden voor het toilet

Bij deze klant is ook het toilet op de begane grond gerealiseerd. Al het leidingwerk is vervangen en er is een inbouwelement geplaatst. Net zoals op de badkamer is op het toilet een gipsplafond inclusief lichtpunt gerealiseerd. Het toilet is deels betegeld en gestuct. Na gereedkomen van de bouwkundige werkzaamheden is het sanitair afgemonteerd en werden er kitwerkzaamheden uitgevoerd.

Badkamer en toilet zijn naar tevredenheid van de klant gerealiseerd.

 

Wanneer: februari 2018
Wat: renovatie badkamer en toilet
Waar: Geleen

Vaardigheden

Waterleiding aanleggen
Elektra aanleggen
Afvoerbuis aanleggen
Kitwerkzaamheden
Betegelen en stucen